Levering

Leveringsvilkår:

Vi sørger for levering til ordremodtageren på den dato, der er angives i bestillingen. Angives ingen specifik dato tager Designogknive.dk altid udgangspunkt i dag-til-dag levering, hvis ordren er modtaget inden kl.16.00. Ordre afgivet fredag efter kl. 14.00, lørdag og søndag sendes dog først om mandagen eller først kommende hverdag. Du vil modtage en mail/sms, når din bestilling/pakke er på vej, der indeholder informationer, så du kan spore din pakke, på dens vej til pakkeshoppen eller privatadressen. Vi sender med Postnord eller GLS, som levere til den adresse du har opgivet som leveringsadresse. Rettidig levering forudsætter dog, at Postnord/GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Designogknive.dk kan ikke drages til ansvar for evt. forsinkelser. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Designogknive.dk naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Der leveres kun til Danmark med GLS. GLS sender pakker op til max. 20 Kg.

Hvis du ikke afhenter din bestilling/pakke inden for 14 dage i pakkeshoppen, har vi har retten til at kræve returomkostninger på pakken. Dette gælder også hvis du nægter modtagelsen af pakken. Disse omkostninger ved returfragten vil vi således fratrække ved en kreditering af ordren.

Fragtfri over xxx Kr.  (Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland)
Designogknive.dk tilbyder fri fragt i Danmark ved køb over 399,- DKK. Ordre sendes dog kun fragtfrit ved levering UDEN omdeling eller til GLS - Pakkeshop. Designogknive.dk tilbyder fri fragt til Norge ved køb over 1200 DKK (ekskl. moms) dog + Fragt/Ø-tillæg +452 DKK ved levering til Svalbard og Jay Mayen (se nedenfor også). Vi tilbyder også fri fragt til Sverige, Finland og Tyskland ved køb over 1200 DKK.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer. 

Vi leverer også til Norge, Sverige, Finland og Tyskland, hvor leveringstiden typisk er mellem 2-6 dage. Der tillægges et Ø-tillæg ved levering til Norge (Svalbard og Jan Mayen) på 452 DKK.

I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.

AFHENTNING I BUTIK/WEBSHOP

Afhentning i vores butik (Designogknive.dk - Kærvej 2 - 6731 Tjæreborg) er naturligvis gratis.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay