Designogknive.dk er mere end en webshop. Kom og besøg vores butik!

Du finder os på: Kærvej 2, 6731 Tjæreborg (10 min. i bil fra Esbjerg). Her kan du se vores on-line univers, men i vores butik. Vi får tit at vide, at butikken har mange spændende ting, som man ikke lige ser andre steder, så kig forbi og bliv inspireret enten til dig selv eller til en værtindegave.

 

Butikkens åbningstider: Butikken har lukket indtil d.14.4.2020 pga. conrona virus/myndighedernes anbefaling om at blive hjemme

MEN; ønsker du en VIP SHOPPE mulighed i butikken, så ring til os og vi aftaler et tidspunkt tirsdag, onsdag eller fredag. Vi lukker kun 1 person ind i butikken ad gangen. Der står sprit fremme til hænderne flere steder og vi tørrer godt af! Og ellers; Bestil på webshoppen til afhentning i butikken efter aftale! Når din ordre er klar, ringer vi til dig og denne kan efter aftale, afhentes ved vores bagdør sikkert uden tæt kontakt.

 

Mandag- torsdag:  Kl.10-17ish - Fredag: Kl. 10-15ish

 

Næste lørdagsåben:
Lørdag d. xx.x.2020 fra kl.10-13-ish


OBS: Er butiksskiltet udenfor, er butikken stadig åben og ellers ring på 75 17 55 00, hvis vi skal aftale en tid efter lukketid.

Vi tilbyder også slibning af knive - priser fra kr. 25,- inkl. moms.

GIESSER Danmark A/S har haft eneforhandlingen af de professionelle Giesser knive siden 1934. Knivene bliver produceret af det tyske familieforetagende Johannes Giesser Messerfabrik GmbH i Winnenden og dette siden 1865. Udover vores brugskunst butik del leverer vi knive til slagterier, storkøkkener, grossister, fiskeindustrien m.fl. i Danmark og Sverige.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners MobilePay