Kurv: (0 varer)
0,00 DKK

Koziol

100% Made in Germany
Koziol har siden 1927 designet sjove og prisvindende produkter til hjemmet fra deres fabrik i Erbach, Tyskland. Her kan alle Koziol fans besøge det nyåbnede Koziol museum: "Happiness Factory", hvor man kan få en indsigt i Koziol's produktionsproces og købe nogle af alle de fantastiske produkter i gaveshoppen.  

100% Miljøvenligt
Der behøves mindre energi for at lave Koziol produkter end, hvis tingene var af porcelæn, keramik eller glas. Dette betyder, at der genereres det laveste mulige CO2
udslip. Firmaets målsætning er, at producere ønskede produkter på en ansvarlig måde, hvilket betyder, at de kun bruger termoplast som er 100% genanvendeligt og
med giftfri farve. Ethvert spild, der opstår i løbet af produktionen, genanvendes også. Selv vand brugt i produktionen kommer fra deres helt egen, rene kilde.

100% Certificeret
Koziol har konsekvent modtaget udmærkelser for deres fokus på Corporate Ecology og har i over 10 år haft certificeret kvalitetssikring under DIN ISO 9001 og ISO 14001 for miljøvenligt ledelse.

100% Bedre Design, Større Smil (Better Design, Bigger Smile)
Koziol's prisvindende designs bringer sjov ind i hjemmet, hvor folk mindst venter det og til en meget attraktiv pris.

designogknive.dk er rigtig glade for at blive udnævnt til Koziol's officielle web partner i Danmark! Vi er et uafhængigt grossistfirma, der har til hus i Tjæreborg ved Esbjerg, som har forhandlet Koziol produkter siden 2012 og er helt ærligt vilde med dem. Det betyder, at du nu kan få alle Koziol nyheder og produkter fra een dansk webshop.
 Spred budskabet og lav dit hus til et Koziol hjem. Fortæl det videre og følg os på Facebook.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb for og få fri fragt
Køb mere her eller på