Kurv: (0 varer)
0,00 DKK

Fortrydelsesret og formular

I henhold til lov nr. 1457 af 17/12-2013, der træder i kraft den 13. juni 2014 er der 14 dages fortrydelsesret på varer købt på denne webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du har modtaget varen og til førstkommende hverdag efter de 14 dages udløb.

Hvis du vælger at fortryde et køb, kræver loven, at du indenfor fortrydelsesfristen udfylder og enten per mail eller per post fremsender en fortrydelsesformular, som du kan udfylde eller printe her FORMULAR.

Fortrydelsesformularer fremsendes på mail til
info@designogknive.dk eller med post til adressen:

designogknive.dk
v/GIESSER Danmark A/S
Kærvej 2
6731 Tjæreborg.

Efter fremsendelse af fortrydelsesformularen, for hvilken du får en kvittering for modtagelse på din mailadresse, har du 14 dage til at returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den.

Varen kan afleveres i vores fysiske butik på adressen Kærvej 2, 6731 Tjæreborg eller returneres per post.
Vi anbefaler, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for forsendelsen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Vi modtager ikke varer sendt per efterkrav. 

Når varen er modtaget retur, vil du indenfor 14 dage fra modtagelse få tilbagebetalt det fulde fakturabeløb til dit betalingskort uden nogen fradrag for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Undtaget herfor er såfremt varen er væsentlig forringet efter udpakning og evt. ibrugtagning. I så fald har vi ret til at refundere et forholdsmæssigt beløb.

Den fulde lov om forbrugeraftaler kan læses her Lov om forbrugeraftaler

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb for og få fri fragt
Køb mere her eller på